Ar jūs galite tapti SEO rašytoju?

Kas gali rašyti SEO straipsnius?Nauja šių laikų tendencija – SEO paslaugos. Vieni žmonės buriasi į komandas, kompanijas, kiti bando savarankiškai konsultuoti ir teikti tokias paslaugas. Vieni administruoja ir dirba įprastus projektų vadovų darbus, kiti rašo paklodes tekstų. Norite sužinoti, ar galite būti seo tekstų rašytoju? Išsiaiškinkime.

Greitai galvojate

Vienas iš svarbiausių dalykų, dirbant seo tekstų rašytoju – greitis. Įprasti tekstų rašytojai laikraščiams, ypač mėnesiniams žurnalams, net neįtartų, kokiu neįtikėtinu tempu sugeba rašyti seo tekstų rengėjai. Juk seo paslaugos dažnai remiasi dideliu kiekiu tekstų, todėl jų reikia gebėti ir prirašyti daug bei greitai. Daug, nes tiek reikia, greitai, nes kam gaišti laiką. Taigi, pirmiausiai jūs turite sugebėti greitai reikšti mintis ir laisvai jas lieti. Vieni žmonės gali greitai kalbėti, bet negali greitai to lieti rišliais sakiniais. Jeigu norite rašyti tekstus, turite mokėti rišliai galvoti, kad tai galėtumėte ir tuojau pat greitai užrašyti.

Mokate "multitaskinti"

Skaityti toliau: Ar jūs galite tapti SEO rašytoju?

Gyvenimas su svarstyklėmis

Po to, kai iš http://www.svarstykles.com/ užsisakiau net kelias skirtingas svarstykles, pratinuosi prie kitokio gyvenimo. Dabar jau niekada nebus taip, kaip buvo anksčiau. Svarstyklės įeina į mano gyvenimą ir mano rutiną kaip normalus dalykas, ir aš turiu tai priimti. Taigi, šiek tiek apie tai, kaip keičiasi mano įpročiai.

Rytinis svėrimasis

Iš puikios elektroninės parduotuvės galėjau rinktis visokias skirtingas svarstykles. Pasirinkau tokias, su kokiomis man būtų patogiausia draugauti. Aišku, žiūrėjau dizaino pirmiausiai. Namuose labai daug baltų interjero detalių. Norisi ir toliau išlaikyti tokį vientisumą, turėti lengvą, gražų, šviesų vaizdą. Tačiau gerai atrodančios detalės paprastai turi dar ir šiokį tokį akcentą kitokios spalvos. Taigi, mano svėrimuisi skirtos svarstyklės turi mėlyną šviečiantį ekranėlį. Nuo to ekranėlio žybtelėjimo nuo šiol ir prasideda mano visi rytai.

Nebijokite svarstykliųPirmiausiai nueinu į tualetą. Kai padarau, jaučiuosi labai ištroškusi, bet dar negeriu – juk pats geriausias laikas pasisverti. Toks jis kaip tik ir būna tada, kai esi visiškai tuščia, dar neprisigėrusi vandens. Manau, jeigu moterys svertųsi vakarais, tai kas antra eitų miegoti verkdama. Ryte pasisvėrusi jaučiuosi gerai. Kadangi kol kas puikiai sekasi laikytis tvarkingos mitybos, tai smagu matyti, kaip toje skalėje atsiranda vis mažesnis skaičius. Tai rodo, kad greitai krentantis svoris man suteikia lengvumo, ir štai jau visai greitai aš tiesiog galėsiu skraidyti iš džiaugsmo. Tik pasisvėrusi atsigeriu stiklinę vandens su citrinos sultimis, tada apsirengiu. Kol rengiuosi ir darau sveikus pusryčius, virškinasi mano vanduo su citrinos sultimis. Tai labai sveikas ir organizmą šarminantis dalykas, kuris yra tiesiog būtinas tam, kad galėtum sveikai jaustis.

Maisto svėrimas

Skaityti toliau: Gyvenimas su svarstyklėmis