Kaip išsirinkti išmanųjį telefoną?

Ieškodami naujo išmanaus telefono susiduriate su didžiule pasiūla. Dažniausiai ieškomi pigus telefonai, kurie turėtų daug išmanių funkcijų. Ar įmanoma tokį rasti? Kai yra tokia didelė pasiūla, o gamintojai kiekvieną dieną konkuruoja tarpusavyje dėl pardavimų skaičiaus, tai tikrai įmanoma įsigyti gerą išmanųjį telefoną už priimtiną kainą, tereikia žinoti į ką kreipti dėmesį renkantis.

Telefonų kainosPirmiausia pradėkite nuo baterijos talpos. Čia patarimas paprastas – ieškokite didesnės talpos, nei 3500 mAh talpa. Kuo talpos žymėjimo skaičiai didesni, tuo ilgiau jums nereikės krauti savo įrenginio. Tikriausiai jau žinote, kad kuo daugiau išmanių funkcijų ir galimybių, tuo trumpiau laiko telefono baterija. Žinoma, jei jums telefonas reikalingas tik keliems trumpiems skambučiams per dieną, o internetu nesinaudojate ir žaidimų nežaidžiate, tai pakaks paprastos baterijos talpos, pavyzdžiui, iki 3000 mAh talpos.

Ekranas ir jo dydis yra irgi labai svarbus. Kuo daugiau mėgstate žiūrėti įvairius filmus, vaizdo klipus ar žaisti, tuo didesnis ekranas bus geresnis pasirinkimas. Čia svarbu tik paminėti tai, kad kuo didesnis ekranas, tuo bus nepatogesnis laikymas rankose ir valdymas viena ranka. Geriausia rinktis tokį telefono dydį, kuris jums tikrai patogus laikyti.

Skaityti toliau: Kaip išsirinkti išmanųjį telefoną?