Apie verslo centrą Kaune

Kaune įsikūrinėjant komercinių patalpų nuoma verslo centre KONVERSUS, galima pastebėti, kiek daug privalumų savo verslą plėtoti būtent čia.

Patogi vieta Kaune

KONVERSUS verslo centras yra pramoninėje Kauno dalyje, lengvai pasiekiamoje iš visų Kauno rajonų. Tai regionas, kuriame galima patogiai plėtoti verslą ir kartu žinoti, kad netoliese rasite viską, ko reikia. Apskritai Kaunas yra tas centras Lietuvoje, į kurį dabar nukrypę daugybės investuotojų akys. Būtent Kaune dabar vystomi nauji projektai, kuriasi nauji verslo centrai, gamyklos, atkeliauja milijoninės investicijos. Tad verta čia kurti verslą jau dabar, kol kainos dar taip neišaugo.

Virš 200 parkavimo vietų, iš kurių 11 žmonėms su negalia

Biuro patalposDidžiulis šio verslo privalumas, tai virš dviejų šimtų dvidešimt esančių laisvų nemokamų parkavimo vietų. Tai itin palengvins darbą visiems, kas norės čia dirbti. Nepalyginsite su verslo centrais Vilniaus senamiestyje, į kuriuos net per lietų gali atvažiuoti nebent su dviračiu, nes nėra kur prisiparkuoti. O štai prie naujojo verslo centro Kaune visada rasite laisvą vietą automobiliui. Net vienuolika vietų parkavimui skirta su neigalumu.

Patogus išplanavimas, lankstus patalpų pasirinkimas

Skaityti toliau: Apie verslo centrą Kaune